Lainasin kirjastosta talvipäivien piristystä kaksin kappalein: kirjallisuuden kurssiin kuuluvan romaanin "Paahde" (pitäisi olla luettuna niin pian, etten uskalla edes ajatella) ja monien suositteleman Turid Rugaasin "Rauhoittavat signaalit", jonka lukemiseen minulla ei todellakaan olisi nyt aikaa. Arvatkaa vaan, kumman kimppuun kävin heti kotiin päästyäni?! Olen siis vakavasti päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja keskittyä opiskeluun. Ja tässä sitä ollaan...

Kulunut viikko on oikeastaan ollut kaikkea muuta kuin tapahtumarikas. Päivät olen häiriköinyt yliopisto-opetusta kuorsaamalla luentosali raikuen, ja yöt ovat menneet telkkarin ääressä. (Kuka idiootti keksi spotata Vancouverin toiselle puolelle maapalloa?!) Maanantaina teimme viimeisen reissun Vantaanpuistoon. Kurssikerta sujui mukavasti (Muahhahahaaa! Koirani on maailman kuningas!) ja lähestulkoon ilman eksymisiä... Ensi kerralla täytyy varmaan valita joku pidempi kurssi, ehkä sitten ehdimme oppia reitin ennen kurssin loppumista?

Konalan pentukurssi kestää vielä jokusen kerran, sen jälkeen alamme TOSITOIMET agility- ja näyttelykursseilla...

Ps. Apua teille, jotka olette viime aikoina nukkuneet liian hyvin: http://areena.yle.fi/video/762826 Lisää "herkullista" materiaalia löytyy esimerkiksi googlettamalla "EVR" tai "Oikeutta eläimille".