No vähän täytyy päivittää. Ehdin muuten unohtaa.

Snögö sai yksveerokotuksensa ensimmäisen osan(nelosrokote)... Jouduin ostamaan samalla uuden EU-passin kadonneen tilalle (ylläri sinänsä, että oon kadottanut jotain). Sen (17e) ja rokotteen yhteishinnaksi tuli pyöreät 80 euroa, ja ensi viikolla täytyisi vielä repiä jostain rahat raivotautirokotteeseen. Vitsi. 60e rokotuksesta on muuten oikeesti aika paljon. Täytyy varmaan vaihtaa mestaa. Tai sit vaan ens kerralla sanoa sille tätsylle, ettei tarkasta niitä korvia (ja velota siitä kahtakymppiä) kun ne on kumminkin ihan kunnossa.. No, onneksi mä olen opiskelija, rahasta ei siis ole pulaa... (Ja ihan oikeasti onneksi ollaan oltu onnekkaita ja Snögeli on pysynyt terveenä. Eläinlääkärillä ei oikeastaan ole tarvinnut käydä kuin juuri rokottautumassa.)

***

Viime viikolla laitettiin Snögön turkki vihdoinkin kuntoon. (Okei, Yael laitto ja mä katsoin vierestä.) Täytyy myöntää, että kaksipäiväisen savotan aikana päätin, että järjestelmällinen ja säännöllinen turkinhoito on sittenkin parempi vaihtoehto kuin onoffailu tyyliin "en tee mitään-teen ihan sikana". Pääsee niin paljon helpommalla, kun tekee vähän joka päivä.

Muttamutta. Kiitos Yael. Koirasta tuli kaunis. Tehtiin pientä kokeellista tutkimusta, ja kokeiltiin muutamia uusia shampoita ja hoitoaineita. Parhaan tuloksen antoi ¨lämpösuojallinen Nivea Straight Balm Straight & Easy, joka on tarkoitettu käytettäväksi ihmisten hiuksiin suoristamaan ja nopeuttamaan kuivaamista. Tuote toimi tosi hyvin, turkkia oli tosi paljon helpompi käsitellä. Lopputulos oli ihanan pehmeä (ja hyväntuoksuinen;)), eikä turkki mennyt yhtään littaan, vaikka roiskin ainetta aika reippaalla kädellä. ...Toisaalta Snögöllä onkin aika hyvälaatuinen turkki, joka ei muutenkaan lässähdä helposti.

Trimmauksen yhteydessä (kun lopulta siihen vaiheeseen päästiin...) huomasimme, että Snögön takajalkojen karvat ovat... no, kadonneet. Toisaalta, onks se nyt mikään ihmekään kun just viime viikolla huomasin, että Snögö oli jäänyt takajaloistaan kiinni ruusupuskaan, eikä päässyt irti... Joku voisi ehkä kuvitella, että tuollainen saattaisi kuluttaa karvoja.

Tällaisia. Nyt täytyy lähtee kotiin. :)