Mirja teki aikamoisen sankariteon napatessaan perjantaina kuvan Snögelistä seisomassa. Taidekuvaa voi ihastella blogissa www.ovitz.vuodatus.net. (Selvyyden vuoksi todettakoon, että "taidekuva" oli sarkasmia, koska Snögö ei seiso mitenkään ylitsevuotavan kauniisti. Sankariteko ei ollut sarkasmia - vaati varmasti nopeita sormia napata kuva 0,0001 sekunnin seisonnasta.)

No joo. Kyllä me tästä vielä noustaan. Olen ottanut seiso-maahan-istu-leikin takaisin mukaan joka päiväiseen iltajumppaamme, ja tällä kertaa "seiso" on muutakin kuin vain pelkkä väliliike. (Taisin ihan vilpittömästi toivoa, että kaunis seisominen tulisi siinä istumisen ja maahanmenon sivussa.) Iltajumpan aikana pääsemme nyt myös harjoittelemaan naksuttimen käyttöä. Olemme nimittäin nyt siirtyneet vaiheeseen, jossa käytän naksutinta oikean toiminnan merkkaamiseen, en vain ruokakellona. (Yritän muuten parhaani mukaan yleistää kaiken oppimamme uusiin ympäristöihin, ja voitte kuvitella, millaisia katseita taas keräsin, kun tänä aamuna kello kahdeksan hypin dösärillä Ikean kohdalla nakki toisessa ja naksutin kädessä!)

Nyt aika nukkumisen, sillä huomenna on ohjelmassa match show Lohjalla, ulkoilua (ja kisamakkaraa) Kirkkonummen hiihtomestaruuskisoissa ja illalla agility.