Snögö vietti päättäjäisbileitä Espoossa. Vein sinne likaisen ja takkuisen rotan, ja takaisin sain puhtaan, kesäturkkiin leikatun (toivottavasti) tulevan äidin. Hyvä diili.

(mitenni epätarkoituksenmukainen kuvakulma?)

Snögelibeiben juoksu oli alkanut vajaata kahta viikkoa aikaisemmin, ja oli aika viettää Snögön ja Freddyn hääyötä…

 

Ei sillä, että olisin jotenkin jäävi sanomaan, mutta nämä paviaanit ovat luonteeltaan kaksi maailman ihaninta koiraa. Apua. En jaksa odottaa ensi viikkoa ja ultraa.

***

Ja mikä olisikaan parempi tapa kunnioittaa vastapestyä ja -leikattua turkkia kuin lähteä picnicille lammen rantaan?

Kuraleikeiltä kuitenkin vältyttiin, koska Snögeli-parka onneksi pelkäsi kaisloja niin paljon, ettei uskaltautunut laituria pidemmälle...

***

Pari päivää myöhemmin moikkailtiin kavereita: ensin Snögö vietti pari päivää Siirin kanssa Veikkolassa allekirjoittaneen suhatessa itä- ja keski-Suomessa. Kotiin palattuani pääsimme moikkaamaan M:n ja D:n vastakotiutunutta pikkuvauva-Sombraa.

(mitenni huonoja kuvia, mitenni tarviin uuden kameran??)

Sombra oli ihana pieni höheltäjä: massaa ja korkeutta oli melkein saman verran (ellei enemmänkin!) kuin Snögöllä, mutta nopeasti kasvavan kehon hallinnassa oli vielä hieman harjoittelemista... ;)

Tutustumisen ja leikin jälkeen vauva kokeili istumaan- ja maahanmenoa, ja Snögö avusti ystävällisesti tarjoamalla häiriötä ja korjaamalla talteen polvelle "unohtuneet" namit.............